Lantmännen Agro, parempaa maatalouskauppaa

Asiakkaitamme ovat maa- ja metsätalousyrittäjät, koneurakoitsijat, hevosalan ammattilaiset ja harrastajat. Tarjoamme parempaa maatalouskauppaa ammattitaidolla. Meiltä asiakkaamme saa kestäviä ratkaisuja yhdessä paikallisten kumppaneidemme kanssa.

Kaupan toimintaa johtaa kauppias paikallisena yrittäjänä. Hän tuntee alueensa asiakkaiden erityistarpeet ja paikalliset tuotanto-olosuhteet. Ammattitaitoinen myyntihenkilöstömme vastaa maatalouskaupan asiakas- ja tilakohtaisesta palvelusta koko massa. Lantmännen Agron toimipisteitä on 71. Tuomme käyttöösi alan parhaat ratkaisut, johtavat tuotteet ja palvelut. 

Lantmännen Agro on vastuullinen maatalouskaupan toimija. Luottamuksen saavuttaminen ja lupausten pitäminen on meille ehdottoman tärkeää. Testatut tuotanto-ohjelmat tuovat valmiit ratkaisut käyttöösi. Tarjoamme tutkittuja tuotteita parhailta toimijoilta tilan tarpeita varten koottuna. Viljelyohjelmista saat valmiit reseptit ympäristöfiksuun tuotantoon. Vähemmän huolia, parempaa maataloutta myös huomenna. Pidetään maaseutu yhdessä elävänä.

Asiakkaille tarjoamme kokonaisuuksia:

  • Viljelyohjelmat tarjoavat valmiita ratkaisuja kasvinviljelyyn, jotka perustuvat tutkimukseen, testaukseen ja parhaaksi havaittuihin ratkaisuihin. Tehostamme käyttötarkoituksen mukaisen viljelyn kannattavuutta.

  • Karjatilaohjelma tarjoaa karjatiloille kokonaisratkaisun tuotteista ja palveluista. Helpotamme karjatilan arjen valintoja - kaikki tarvikkeet ruokintaan, laiduntamiseen, hygieniaan ja hyvinvointiin sekä rehuntekoon saumattomana kokonaisuutena.

  • Toimiva Kone tarjoaa tilan tarpeiden mukaiset työkoneet ja laitteet sekä niihin liittyvän kokonaisratkaisun. Huolehdimme koneiden elinkaaren eri vaiheista; uuden myynti, varustelu, käyttäjäkoulutus, huolto ja varaosien toimitukset.  Osana kokonaisuutta on asiakkaan käytetyn koneen myynti.

  • Viljakaupassa toimimme viljelijän myyntikanavana. Haemme viljelijän sadolle parhaan ja optimaalisen markkinapaikan joko kotimaasta tai vientikaupan kautta. Viljelysopimuksemme tarjoavat useita eri vaihtoehtoja sadon markkinointiin.

Panostamme erityisesti ammattitaitoon ja tutkimustyöhön parhaan osaamisen takaamiseksi. Lantmännen Agron koetilan tieteellinen tutkimus- ja koetoiminta on vastuullinen ja ainutlaatuinen panostus suomalaisessa elintarvikeketjussa. Näin tuotamme uutta tietoa ja löydämme tehokkaita ratkaisuja käytännön viljelyyn.

Testaamme Lantmännen Agron Viljelyohjelman ratkaisut koetilallamme, joka noudattaa työssään virallista kansainvälistä GEP-standardia. Maataloudessa olemme sitoutuneita tuomaan uusia ratkaisuja maatalousyrittäjille, jotka tähtäävät käyttötarkoituksen mukaiseen sadon kestävän tuottavuuden parantamiseen.

Lantmännen Agro -ketjun toimittajasuhteet perustuvat luottamukseen ja pitkäaikaiseen kehittävään yhteistyöhön. Hankimme suuren osan tuotteistamme suoraan ja kustannustehokkaasti valmistajilta ilman välikäsiä. Tavoitteenamme on tarjota Suomen vaativiin olosuhteisiin parhaiten sopivat tuotteet ja parasta maatalouskaupan kokonaispalvelua.

Yhteydenpito asiakkaisiin tapahtuu useiden eri kanavien kautta. Asiakas valitsee itselleen sopivimman tavan asioida, joko henkilökohtaisesti myyjän kanssa kasvotusten, puhelimessa, kaupassa tai internetissä. Toimitusketjussa pyrimme suoriin tilatoimituksiin, mutta sesonkituotteet ovat saatavilla välittömästi suoraan kaupan varastosta.

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa ja tilaa ketjun uutiskirje. Ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalvelu.agro@lantmannen.com.

Kannamme vastuumme pellosta pöytään

Lantmännen Agro on osa Lantmännen-konsernia, joka on johtava toimija maatalouden, koneiden, bioenergian ja elintarvikkeiden alalla Pohjoismaissa. Lantmännenillä on 10 500 työntekijää sekä toimintaa yli 20 maassa. Liikevaihtomme on 5 miljardia euroa.

Yhdessä muiden toimialojemme kanssa panostamme tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä kestävään kehitykseen. Kannamme vastuumme koko toimitusketjussa pellosta pöytään. Lantmännenin parhaiten tunnettuja tuotemerkkejä ovat mm. Vaasan, AXA, GoGreen, Kungsörnen, Schulstad, Gooh, Finn Crisp ja Bonjour.  www.lantmannen.com

 

Ketjun yhteystiedot:

Lantmännen Agro Oy
Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa
Puhelin: 0207 708 800
Sähköposti: etunimi.sukunimi@lantmannen.com
Y-tunnus: 2825061-8
www.lantmannenagro.fi