SU Performer hybridiruis


SU Performer hybridiruis

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


SU Performer on uuden sukupolven hybridiruis, jonka kova satopotentiaali näkyy myös Suomen virallisissa kokeissa 2015. SU Performer tulee samalta jalostajalta kuin SU Allawi. SU Performer on uuden sukupolven Turbo-hybridi 2.0 lajike.

SU Performer selvisi parhaiten talvesta Lantmännen Agron koetilan kokeissa 2013 kovan lumihomepaineen alla ja talvehti hyvin myös pakkastalven 2016 virallisissa kokeissa.

SU Performer ruis tuli Suomessa myyntiin syksyllä 2015. Hauholla sitä on testattu menestyksekkäästi monta vuotta. SU Performer ja SU Cossani ovat uuden sukupolven Turbo-hybridi 2.0 lajikkeita. Turbo-hybridi 2.0 lajikkeilla on ylittämätön sadontuottokyky, paremmat viljelyominaisuudet ja erityisesti merkittävästi parantunut torajyvän kestävyys. Pölyttymisen varmistamiseksi on myytävässä siemenessä myös 10 % Ducato populaatialajiketta.

Ruis, viralliset lajikekokeet 2012-2019

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}
Lähde: Syysruis, 2012-2019, viralliset kokeet. Estimoidut lajikekeskiarvot.
Tuotekoodi
300180310
EAN
6438313161202
Tuotemerkki

Saaten Union