Naudan rehut

Ruokinnalla on kiistaton vaikutus lehmän tuotokseen, terveyteen ja hedelmällisyyteen. Karkearehun laatu ja oikea väkirehuvalinta vaikuttavat ruokinnan onnistumiseen ja taloudelliseen tulokseen. Poikimisen ajan tyypillisten ongelmien ennaltaehkäisy alkaa jo umpikaudella. Hyvät olosuhteet ja tasapainoinen ruokinta luovat perustan tulevalle lypsykaudelle.

Benemilk-, Maituri- ja Opti-rehusarjoista löytyy sopiva tuote eri tuotantovaiheisiin jokaiselle tilalle. Varmatoimiset rehuseokset täydentävät monipuolisesti kotoista karkearehua ja viljaa sekä energian että valkuaisen osalta.

Hero-ilmastorehut pienentävät metaanin muodostusta pötsissä ja tehostavat valkuaisen hyväksikäyttöä ruokinnassa. Metaanipäästöjä vähentäviä ilmastorehuja löytyy sekä Maituri-, Benemilk- että Opti-sarajan tuotteista.

Benemilk-, Maituri- ja Opti -sarjasta läytyy myös pitoisuusrehuja, joilla maidon määrä ja pitoisuudet nousevat. Rehujen taloudellisen merkityksen maitotiliin voi laskea €KM® laskurilla. Ota yhteyttä asiakkuusvastaavaasi, jos haluat tietää tilasi eurokorjatun maitotuotoksen.

Kestävän tuottavuus ohjaa rehujemme kehitystä. Kehitystyön tavoitteena on tehokas tuotanto, terveet ja hyvin voivat eläimet sekä ympäristöpäästöjen pienentäminen. Lantmännen Agron valmistamat rehut eivät sisällä soijaa eikä geenimuunneltuja raaka-aineita.

Myymme myös omaa vain Lantmännen Agrosta saatavaa Mestarin –rehusarjaa, jossa on vasikanrehu, kasvatusrehu, täysrehuja, puolitiivisteitä ja rouhetiivistettä. Useimmissa lypsykarjalle tarkoitetuissa Mestarin täysrehuissa ja puolitiivisteissä on mukana glyserolia energian riittävän saannin varmistamiseen, biotiinia maidontuotantoon ja sorkkien hyvään kuntoon sekä runsaasti e-vitamiinia hyvän hedelmällisyyden varmistamiseen. 

Naudan rehut {{total}} tuotetta