Rehut

Lantmännen Agron rehuvalikoimasta löydät rehut ison karjatilan ja harraste-eläinten ruokintaan. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi erilaisia naudan rehuja, erikoisrehuja, kivennäisiä, vitamiineja ja nuolukiviä. Erikoistuneita rehuja löytyy myös vasikoillelampaille, poroille, riistalle sekä hevosille.

Lantmännen Agron valmistamien rehujen ja kivennäisten valikoiman löytää kattavasti verkkokaupastamme:

Tutustu Lantmännen Agron rehujen verkkokauppaan »

Lantmännen Agron valmistamat tuotteet

Luotettavat ja toimivat Maituri-Opti- sekä Benemilk-rehusarjat auttavat maidon- ja lihantuottajaa saavuttamaan tuotostavoitteensa. Pitoisuusrehut nostavat maidon rasva- ja valkuaispitoisuutta, joka näkyy maitotilissä. 

Lantmännen Agron kehittämät Hero -ilmastorehut pienentävät metaanin muodostusta pötsissä, tehostavat valkuaisen hyväksikäyttöä ruokinnassa sekä tukevat eläinten tuotosta, terveyttä, hedelmällisyyttä ja kestävyyttä. 

Herkku-tuoteperhe sisältää tehokkaasti kasvattavat rehut nuorelle karjalle ja kattava Melli-kivennäisperhe huolehtii jokaisen naudan kivennäistarpeista. Vitamiinien valikoimasta löytyy maittava Vita-Melli ja Nuolu-Melli -sangot sekä Melli-suolakivet tekevät ruokinnasta vaivatonta.

Nuolukivet ja -vadit

Joseran maittavat nuoluvadit ja KNZ:n laadukkaat nuolukivet tarjoavat täydennystä eläintesi suolan, hivenaineiden ja vitamiinien tarpeeseen. Vasikoiden ruokintaan on tarjolla Joseran, Valion ja Biofarmin juomarehuja. Lisäksi valikoimastamme löytyy useita erikoisrehuja ja vitamiineja.

Koiran ja kissan muonat

Jeppe-koiranruuista löytyy sopiva vaihtoehto niin metsästys- ja harrastekoirille, kotikoirille kuin pennuillekin. Julius-kissanruoka ravitsee nirsommankin kissan. 

Rehut {{total}} tuotetta