Rehut

Lantmännen Agron rehuvalikoimasta löydät rehut niin ison karjatilan kuin harraste-eläintenkin ruokintaan.

Valikoimasta löytyy laadukkaita Lantmännen Feedin rehuja naudoille, poroille, lampaille ja hevosille. Valikoimastamme löytyy myös Kinnusen Myllyn rehut naudoille, lampaille ja poroille. Feedexiltä rehuja on naudoille, sioille ja hevosille. Sioille ja siipikarjalle löytyy rehuja myös Rehuxilta ja Biofarmilta. Joseran maittavat nuoluvadit ja KNZ:n laadukkaat nuolukivet tarjoavat täydennystä eläintesi suolan, hivenaineiden ja vitamiinien tarpeeseen. Vasikoiden ruokintaan on tarjolla Joseran, Valion ja Biofarmin juomarehuja. Lisäksi valikoimastamme löytyy useita erikoisrehuja ja vitamiineja.

Lantmännen Agron kautta on saatavissa naudoille myös oma Mestarin rehusarja, joka sisältää rehuja täysrehusta tiivisteisiin. Mestarin vitamiineilla varmistat vitamiinien riittävän saannin karjallesi vuodenajasta riippumatta.

Seosrehuruokkijan tarpeisiin valikoimassamme on muun muassa rapsirouhetta, valkuais- ja energiarehuja, viljaseoksia ja kivennäisrehuja. Kysy lisää Lantmännen Agrostasi!

Jeppe-koiranruuista löytyy sopiva vaihtoehto niin metsästys- ja harrastekoirille, kotikoirille kuin pennuillekin. Julius-kissanruoka ravitsee nirsommankin kissan. Lisäksi valikoimistamme löytyy lemmikillesi täydennysrehuja eri tarpeisiin.

Lantmännen Feed rehut 6 tuotetta

Näytä kaikki

Rehut {{total}} tuotetta