Rehut

Lantmännen Agron rehuvalikoimasta löydät rehut niin ison karjatilan kuin harraste-eläintenkin ruokintaan.

Luotettavat ja toimivat Maituri-Opti- ja Benemilk-rehusarjat auttavat maidon- ja lihantuottajaa saavuttamaan tuotostavoitteensa. Pitoisuusrehut nostavat maidon rasva- ja valkuaispitoisuutta tavalla, joka näkyy maitotilissä. Herkku-tuoteperhe sisältää tehokkaasti kasvattavat rehut nuorkarjalle ja kattava Melli-kivennäisperhe huolehtii jokaisen naudan kivennäistarpeista.

Lantmännen Agron kehittämät Hero -ilmastorehut pienentävät metaanin muodostusta pötsissä, tehostavat valkuaisen hyväksikäyttöä ruokinnassa sekä tukevat eläinten tuotosta, terveyttä, hedelmällisyyttä ja kestävyyttä.

Tutustu Lantmännen Agron rehuihin uudessa rehuverkkokaupassa.

Joseran maittavat nuoluvadit ja KNZ:n laadukkaat nuolukivet tarjoavat täydennystä eläintesi suolan, hivenaineiden ja vitamiinien tarpeeseen. Vasikoiden ruokintaan on tarjolla Joseran, Valion ja Biofarmin juomarehuja. Lisäksi valikoimastamme löytyy useita erikoisrehuja ja vitamiineja.

Lantmännen Agron kautta on saatavissa naudoille myös oma Mestarin rehusarja, joka sisältää rehuja täysrehusta tiivisteisiin. Mestarin vitamiineilla varmistat vitamiinien riittävän saannin karjallesi vuodenajasta riippumatta.

Seosrehuruokkijan tarpeisiin valikoimassamme on muun muassa rapsirouhetta, valkuais- ja energiarehuja, viljaseoksia ja kivennäisrehuja. Kysy lisää Lantmännen Agrostasi!

Jeppe-koiranruuista löytyy sopiva vaihtoehto niin metsästys- ja harrastekoirille, kotikoirille kuin pennuillekin. Julius-kissanruoka ravitsee nirsommankin kissan. Lisäksi valikoimistamme löytyy lemmikillesi täydennysrehuja eri tarpeisiin.

Rehut {{total}} tuotetta