Josilac© Extra 150 g biologinen säilöntäaine


Josilac© Extra 150 g biologinen säilöntäaine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Josilac© extra on biologinen säilöntäaine rehun säilöntään. Se ehkäisee jälkilämpenemistä ja hiivojen sekä homeiden kasvua. Tuotetta voidaan käyttää myös luonnonmukaisessa tuotannossa.

Josilac extra sopii säilörehun, säilöheinän, maissisäilörehun, kokoviljasäilörehun sekä murskeviljan säilöntään. Säilöttävän rehun kuiva-ainesuositus on 30–65 %. Josilac extra sopii myös luomutiloille.

Josilac extra sisältää heterofermentatiivisia Lactobacillus buchneri- ja Lactobacillus kefiri -maitohappobakteereita, joiden käymistuotteet estävät hiivojen ja homeiden kasvua sekä jälkilämpenemistä. Tuotetta voidaan käyttää myös siilon tai auman pilaantumisherkkien pintaosien säilöntään. Auttaa pitämään rehun viileänä ja raikkaana avaamisen jälkeenkin.

Käyttösuositus on 3 g/tn tuoretta rehua, jolloin yhdellä pussilla säilöö 50 tonnia rehua (250 000 PMY/g rehua). Yksi pussi Josilac extraa sekoitetaan 200 litraan vettä, kun liuosta annostellaan 4 litraa rehutonnille.

Josilacin biologiset säilöntäaineet ovat pärjänneet erinomaisesti muun muassa viljelijäjärjestö DLG:n tutkimuksissa, Tine-meijerin tilastoissa ja säilörehukongressijulkaisussa (Seppälä ym. 2012). Tuotteet ovat turvallisia ja tutkitusti tehokkaita. Josilacin biologisille säilöntäaineille on myönnetty riippumattoman viljelijäjärjestön sertifikaatteja rehun säilönnällisestä laadusta.

Tuotekoodi
501917486
EAN
4032254746065
Tuotemerkki

Josilac