Rehunsäilöntäaineet

Säilörehun erinomainen laatu on tärkeää taloudellisen tuotannon ja eläinten terveyden varmistamiseksi. Lantmännen Agrosta löydät laadukkaat säilöntäaineet sekä happosäilöntään että biologiseen säilöntään.

Lantmännen Agron oma säilöntäaine, kotimainen Mestarin Vahva, on happosäilöntäaine, jolla säilöt rehun luotettavasti hankalissakin olosuhteissa. Mestarin Vahva soveltuu parhaiten tuoreelle ja esikuivatulle nurmirehulle sekä murskeviljan säilöntään, vasikoiden hapanjuottoon ja sikojen liemirehun pH:n säätelyyn. Mestarin Valtti -happosäilöntäaine soveltuu erinomaisesti kuivemman rehun säilöntään, jossa vaaditaan ratkaisuja jälkilämpenemiseen sekä hiivojen ja homeiden ehkäisyyn. Happosäilöntään on saatavilla myös AIV-säilöntäaineet.

Biologiseen säilöntään valikoimassamme ovat Josilacin säilöntäaineet, joiden teho ja toimivuus on todistettu useissa riippumattomissa tutkimuksissa. Josilacin biologisten säilöntäaineiden annostelu on helppoa ja turvallista, 1-2 pussia 200 litran vesitynnyriin sekoitettuna. Josilacin biologisia säilöntäaineita on viisi eri tuotetta, joista löytyy oikea vaihtoehto eri rehuraaka-aineille sekä kuiva-aineeltaan erilaisille rehuille. Josilaceista löytyy sopivat tuotteet myös maissisäilörehun sekä murskeviljan säilöntään ja siilon pintaosien käsittelyyn jälkilämpenemisen ehkäisemiseksi.

Rehunsäilöntäaineet {{total}} tuotetta