Apevaunut

KONGSKILDE JF VM -apevaunumallisto tarjoaa laajan ja hyvin varustellun valikoiman erilaisia pystysekoitusvaunuja. Seosrehuvaunuja on saatavana 6,5 - 45 m³:n säiliötilavuudella. Vaunujen koon mukaan ruuvien määrä vaihtelee ollen 1-, 2- tai 3-ruuvisia. S-mallisarja tarjoaa tavanomaista kapeamman ja matalamman vaunun myötä mahdollisuuden valita vaunu myös kapeammalle ruokintakäytävälle tai jos oviaukko rajoittaa vaunun korkeutta tai leveyttä.

Perusvaunujen lisäksi VM -vaunuja on saatavana erilaisilla kuljettimilla varustettuna. B-mallissa on poikittaiskuljetin edessä ja siihen on liitettävissä jatkeita purkukorkeuden- ja leveyden kasvattamiseksi. X-range ominaisuudella B-etukuljetinta voidaan siirtää hydraulisesti sivulle ja kärkeä nostaa. Multi-mallissa on olkilietso mukana, jolloin samalla vaunulla voi apesekoituksen lisäksi myös kuivittaa oljella.

Kongsklide JF käyttää vaunujen valmistuksessa erikoisterästä, minkä ansiosta hyötykuormaa saadaan lisättyä ja vaunujen käyttöikä on pitkä. VM-vaunuissa on aina vakiovarusteena tarkka vaaka langattomalla näyttölaitteella (Feed Manager), johon saatavana myös edistyksellinen Pro Feed -ruokinnanseurantaohjelma.

Kongskilde -seosrehuvaunut varustellaan aina käyttäjän tarpeiden ja olosuhteiden mukaan, jolloin saadaan juuri toiveiden mukainen vaunu.

Tuotemerkit:
Kongskilde

Apevaunut {{total}} tuotetta