Kasvinsuojeluaineet

Lantmännen Agron koulutetut kasvinsuojeluaineiden asiantuntijat opastavat valitsemaan oikeat ja parhaat ratkaisut rikkakasvien, tuholaisten ja kasvitautien torjuntaan. Meiltä saat korrensääteet, kasvinsuojelun oheisaineet ja suojavarusteet. Kasvinsuojeluaineiden käytössä on aina noudatettava käyttöohjeita. Kasvinsuojeluainerekisteristä voi tarkistaa valmisteiden käyttörajoitukset, käyttökohteet sekä myyntipäällystekstit. 

Uutta tälle kaudelle

  • KelpakMarkkinoiden tehokkain auksiinipohjainen biostimulantti juuriston kasvun edistämiseen.
  • AvoxaHukkakauran ja juolavehnän tehotorjuntaan, sekä muiden heinämäisten ja leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan vehnältä, rukiilta ja ruisvehnältä.
  • Priaxor Powerpack, Priaxor ja Curbatur samassa paketissa! Suunniteltu etenkin vehnien tautitorjuntaan mutta soveltuu myös muille viljoille.
  • Nuance Mix XXL, Pakettiin kuuluu 2kpl Mixin- ja 2kpl Nuance-tuotteita, tehokas ratkaisu leveälehtisen rikkakasvien torjuntaan vehnällä, ohralla, kauralla, rukiilla ja ruisvehnällä.
  • Metro, Uusi metributsiini-valmiste rikkakasvien torjuntaan peruna-, herne-, ja porkkanaviljelyksiltä.
  • Zignal, Tehokas fluatsinami-valmiste perunaruton torjuntaan. 
  • Proxanil, Perunaruton torjuntaan korkeassa tautipaineessa ja ruiskutusvälien pidentyessä.

Kasvinsuojeluaineiden valitsin

Lantmännen Agron kasvinsuojeluaineiden valitsimesta tarkistat parhaat kasvinsuojeluratkaisut. Erilaisia yhdistelmiä on tarjolla lukemattomia.

Tutustu valitsimeen »

Tankkiseostaulukot

Tankkiseostaulukot auttavat löytämään ohjeet tankkiseoksissa onnistumiseen. Valitse tankkiseossivulla etsimäsi tuote, jonka jälkeen palvelu näyttää seosparien soveltuvuuden.

Tutustu tankkiseostaulukoihin »

Meiltä löydät myös erikoiskasvien kasvinsuojeluaineratkaisuja sekä YaraVita-hivenlehtilannoitteet.

Tarkista tuotteiden ajantasaiset käyttöohjeet [tukes.fi]  »

Kasvinsuojeluaineet {{total}} tuotetta