Hevosten rehut ja tarvikkeet

Tarjontaamme kuuluvat hevosalan tuotteet aina talli- ja maneesirakennuksista laidun- ja nurmisiemeniin asti. Edustamamme hevosrehut, kivennäiset ja vitamiinit sekä erikoisrehut ovat alan parhaita.

Krafft – Koska kaikki hevoset ovat yksilöitä

Krafft valmistaa hevosille suunniteltuja korkealuokkaisia rehuja ja lisäravinteita. Krafftin tavoitteena on hevosesi hyvinvointi. Valikoimastamme löydät kaikki Krafftin hevosrehut, kivennäiset ja vitamiinit sekä erikoisrehut. Saatavilla myös suursäkkejä.

Norra - hevosrehut 

Norra -hevosrehut on kehitetty Suomen olosuhteisiin. Niillä voidaan täydentää monipuolisesti kotoisia karkearehuja ja viljaa. Tavoitteena on hevosten terveyden ja hyvinvoinnin tukeminen. Norra­ -hevosrehut valmistetaan Kouvolassa.

Norra­ -rehut voi tilata myös verkkokaupasta norrahorse.fi. Voit tehdä hevosellesi myös oman ruokintasuunnitelman Norra Menu ­ruokintalaskurilla!

Löydät meiltä myös Black Horsen hevosrehut, unohtamatta hevosten hoito- ja tallitarvikkeita. Meiltä kaikki välineet myös aitaamiseen ja laidunnukseen sekä hevosen karkearehun tuotantoon.

Aitaustarvikevalitsin

Lantmännen Agron aitaustarvikevalitsimella löydät oikeat tuotteet tilallesi. Työkalu sopii sekä uuden aitauksen suunnitteluun että vanhan aitauksen uudistamiseen.

Tutustu aitaustarvikkeiden valitsimeen »

Laajan hevostarvikevalikoiman löydät Oulun, Lohjan ja Riihimäen Lantmännen Agroista.

Hevosten rehut 51 tuotetta

Näytä kaikki

Hevosten rehut ja tarvikkeet {{total}} tuotetta