Kuivuritäyttökampanja

Osta nyt kevytpolttoöljyä ja voita Cemon tankkaussäiliö! Tilatessasi kevyitä Teboilin, Nesteen tai Lämpöpuiston Shell -polttoöljyjä Lantmännen Agron kautta osallistut Cemo kuljetus-/tankkaussäiliön arvontaan. Arvonnan voittajia on yhteensä kolme (3), jokainen toimittaja arpoo yhden (1) voittajan osallistujistaan:

  • Teboilin polttoaineita tilannut osallistuu Teboilin arvontaan

  • Nesteen polttoaineita tilannut osallistuu Nesteen arvontaan

  • Lämpöpuiston polttoaineita tilannut osallistuu Lämpöpuiston arvontaan

Kampanjassa on arvontapalkintona Cemo Combi 440/50 diesel/AdBlue kuljetussäiliö. Säiliön arvo on 1595,00 € (alv 24%). Katso kilpailun säännöt sivun alaosasta.

Kampanja-aika

Kampanja voimassa 30.9.2019 asti.

Tiedustelut ja tilaukset lähimmästä Lantmännen Agro -kaupasta:

Kysy lisätietoja

{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Palvelemme

Arkisin
{{selectedStore.OpenWeekdays}}
Lauantai
{{selectedStore.OpenSat}}
Sunnuntai
{{selectedStore.OpenSun}}

Kilpailun säännöt

1. Kilpailun järjestäjä
Lantmännen Agro Oy, Maatilatarvikkeet, Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa
2. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voi osallistua tilaamalla Lantmännen Agro kauppojen kautta kevyttä
  • Teboil -polttoöljyä ajalla 1.6.2019 – 30.9.2019.
  • Neste -polttoöljyä ajalla 6.6.2019 – 30.9.2019.
  • Lämpöpuiston Shell -polttoöljyä ajalla 10.6.2019 – 30.9.2019.
Osallistumisoikeutta ei ole kilpailun järjestelyihin osallistuneilla kilpailun järjestäjän työntekijöillä.
3. Voittajan valinnan perusteet ja ajankohta
Voittajan arvonta suoritetaan kilpailun järjestäjän toimesta kolmen viikon sisällä kilpailun päättymisestä. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Päätöksestä ei voi valittaa.
Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esim. katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.
Lantmännen Agro Oy:llä oikeus tehdä juttu voittajasta asianosaisen suostumuksella Maatilalla -lehteen, sekä omille että kilpailun yhteistyökumppaneiden verkkosivuille ja sosiaalisen median kanaviin.
4. Palkinto
Kilpailun järjestäjä arpoo kilpailuun osallistuneiden kesken palkinnon, joka on Cemo Combi 440/50 Diesel/AdBlue kuljetussäiliö. Palkintoa ei voi saada käteisenä.
5. Palkintojen käyttämiseen liittyvät ehdot
Tarkemmat ohjeet toimitetaan voittajalle voitosta ilmoittamisen yhteydessä. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi eikä toiseksi palkinnoksi eikä luovuttaa eteenpäin. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta kohtuullisen ajan sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Järjestäjä huolehtii voittajan saamasta palkinnon arvosta menevän ennakonpidätyksen suorittamisesta ja voitonsaamisen ilmoittamisesta verottajalle, myös palkinnon saajan on ilmoitettava palkinto tai voitto veroilmoitukseen.
6. Markkinointilupa
Tietoja ei luovuteta edelleen ulkopuolisten tahojen käyttöön.
7. Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia kilpailun osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää ja arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
8. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja kilpailun järjestäjän päätöksiä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.