YaraMila® lannoitteet

Suomessa valmistettujen YaraMila®-lannoitteiden laatu on Yaralle kunnia-asia. Tehtävämme on tarjota suomalaisen viljelijän käyttöön maailman parhaita lannoitteita. Hyvä lannoite kestää varastoinnin ja levityksen ja on turvallinen käyttää. Yaramila-lannoitteet säästävät aikaa.

yaramila

Ympäristöstä huolehtiminen ja luonnon kunnioittaminen on tärkeää niin viljelijöille kuin Yarallekin, onhan yhteinen tehtävämme tuottaa ruokaa maailman kasvavalle väestölle. Tuotteiden hyvä laatu alkaa raaka-aineista. Valikoimme tuotteisiimme puhtaat, vastuullisesti tuotetut raaka-aineet, joista nykyaikaiset tehtaamme Uudessakaupungissa ja Siilinjärvellä valmistavat monipuoliset ravinneratkaisut suomalaisille pelloille. 

Tehokkaiden pääravinteiden lisäksi jokainen YaraMila-lannoiterae sisältää aina rikkiä, booria ja seleeniä, koska niiden puute on yleinen pelloillamme. 

Orgaanisen seleenin lisääminen lannoitteiden kautta ruokaketjuumme on edullisin ja turvallisin keino taata suomalaisten riittävä seleeninsaanti kansanterveyden turvaamiseksi. 

“Mila” tulee muinaisnorjasta ja se tarkoittaa menestystä.