Glyfosaatit

Roundup Powermax & Credit Xtreme - Markkinoiden väkevimmät glyfosaatit nyt Lantmännen Agro -liikkeissä!

Roundup Powermax on markkinoiden väkevin glyfosaatti (tehoainepitoisuus 720 g/Kg) jolla saat varmaa tehoa myös haastavissa olosuhteissa! Tuote mahdollistaa maan muokkauksen nopeasti käsittelyn jälkeen ja se säästää selvästi aikaa syyskäytössä kun torjunnan kohde on esimerkiksi juolavehnä. Tällöin muokkaus on mahdollista tehdä jo 2 vuorokauden kuluttua käsittelystä lämpimällä säällä. Tuote on rakeinen glyfosaatti joka sisältää oman tehokkaan kiinnitteen. Roundup Powermax imeytyy tehokkaasti myös viileämmissä olosuhteissa, jolloin teho kestorikkakasveihin on perusglyfosaatteja huomattavasti suurempi.

Lantmännen Agron valikoima on täydentynyt Credit Xtreme- glyfosaatilla. Valmiste on markkinoiden väkevin nestemäinen glyfosaatti (tehoainepitoisuus 540 g/l), ja se erottuu selkeästi ominaisuuksiltaan aikaisemmista nestemäisistä valmisteista. Credit Xtreme edustaakin nestemäisten glyfosaattien uutta sukupolvea, edistyksellinen formulointi ja Dual-Salt-teknologia nostavat sen käyttöominaisuuksiltaan omaan luokkaansa!

Lantmännen Agron valikoimasta löydät myös laadukkaat nestemäiset glyfosaatit Glyphomax sekä Ranger FL. Glyphomax on väkevä nestemäisen glyfosaatti (tehoainepitoisuus 480 g/l), joka sisältää myös oman kiinnitteen.