Toimiva Kone

Tarjoamme tilan tarpeiden mukaiset työkoneet ja laitteet sekä niihin liittyvän kokonaisratkaisun palveluineen. Huolehdimme koneiden elinkaaren eri vaiheista; uuden myynti, varustelu, käyttäjäkoulutus, huolto ja varaosien toimitukset. Osana kokonaisuutta on asiakkaan käytetyn koneen myynti. Asiakas saa työkoneesta täyden hyödyn sekä runsaasti sujuvia ja tehokkaita työtunteja.

Henkilöstömme osaamista kehitetään jatkuvasti. Asiakaskohtaiset työkoneiden ratkaisut ja elektroniikan lisääntyminen koneissa ja laitteissa edellyttävät uudistumista sekä kouluttautumista. Panostamme asiakkaiden käyttäjäkoulutukseen ja koneen luovutuksen yhteydessä annamme käyttöopastuksen.  Toimitusvarmuus ja vastustelun vastaavuus asiakkaiden odotuksiin on meille erityisen tärkeätä.

Huoltoverkostomme pitää edustamamme työkoneet toiminnassa koko maassa. K-varaosan kautta toimitamme varaosat, tarvikkeet ja lisävarusteet nopeasti ja varmasti koko maahan. Haluamme olla luottamuksesi arvoisia kaupantekohetkestä koneen vaihtoon asti, joten tulemme jatkossakin kehittämään voimakkaasti näitä osa-alueita.

Tutustu koneisiin vasemmalta oranssista navigoinnista.

Toimivan Koneen tiedotteet

Vaihtokoneet