Eläinten hyvinvointi

Eläinten hyvinvointi on monien asioiden summa. Lantmännen Agrosta löydät ratkaisut rakentamiseen, eläinten valvontaan, kuivittamiseen, hygieniaan, hoitoon, ilmanvaihtoon ja eläinten juontiin. Hyvinvointiin kannattaa panostaa, sillä sijoitettu panostus näkyy tuotannossa. Ilma ja vesi ovatkin halvimpia tuotantopanoksia, joiden riittävyydestä ei kannata tinkiä.

Eläinten lämpöstressi vähentää maidontuotantoa syönnin vähentymisen seurauksena. Kierrätyspuhaltimet kierrättävät ilmaa, jolloin se tuntuu viileämmältä. Hyönteisten lento vaikeutuu virtauksen vuoksi, jolloin eläimet pysyvät rauhallisempina. Puhaltimet ovat helppokäyttöisiä ja ne voi asentaa sekä uusiin että vanhoihin rakennuksiin. Valikoimassa on myös ilmastointipuhaltimia, säätimiä, korvausilmaventtiileitä ja poistohormeja hyvän ilmanlaadun varmistamiseksi.

Laadukkaat ja kestävät juomalaitteet varmistavat, ettei tuotanto jää veden saannista kiinni. Kylmällä säällä veden saanti onnistuu lämmitettävällä juoma-altaalla. Laitumelle vietävä juottovesivaunun voi siirtää kätevästi laidunlohkolta toiselle.

Tehokas valvonta helpottaa poikimisten valvontaa ja tilojen yleistä turvallisuutta. FarmCam langaton valvontakamerajärjestelmä tarjoaa työkalun jopa neljän eri alueen samanaikaiseen valvontaan. FarmCap IP Online valvontakameran kuvan vastaanottimena voi toimia oma älypuhelin tai tabletti.

Tässä esimerkkejä eläinten hyvinvointia tukevasta tarjonnastamme. Meiltä löytyy myös mm. karjaharjoja, parsi- ja rullamattoja, sorkanhoitotuotteita, pesuaineita ja hoitotuotteita. Kysy lisää lähimmästä Lantmännen Agro -kaupastasi.