Koirien ruokinta

Koirien ravintoainetarpeet vaihtelevat kasvun ja yksilölle ominaisten erityispiirteiden myötä. Koiranruokavalikoimamme antaa eväitä erilaisiin tarpeisiin, kuten nuoren koiran hyvään kasvuun. Vaihtoehto löytyy myös herkkävatsaiselle tai paljon liikkuvalle koiralle. Koulutuskäytössä käteviä herkkupaloja on myös saatavilla.

Lantmännen Agro välittää Biofarmin Jeppe -koiranruokia. Metsästys- ja aktiiviharrastajien koirille sopivat Jeppe Aktiivi ja Jeppe Aktiivi Plus -tuotteet. Aktiivi Jeppe sisältää runsaasti hyvälaatuista valkuaista ja hyvin sulavaa rasvaa. Oikea kivennäis-, vitamiini- ja hivenainepitoisuus pitää puutokset loitolla kovassakin rasituksessa. Soveltuu käytettäväksi erityisesti metsästyskoirille, vahtikoirille sekä aktiivisille pihakoirille. Työkoiran aktiivikauden käyttöön soveltuu energiapitoinen Jeppe Aktiivi Plus.

Kotikoiran vaihtoehto voi olla herkkävatsaisemman Jeppe kana-riisi tai Jeppe Kevyt.  Energiapitoinen Jeppe Pentu ruoka sisältää runsaasti hyvin sulavaa rasvaa ja hyvälaatuista valkuaista kasvavan pennun tarpeisiin. Oikeaoppinen kivennäisainesisältö takaa pennun luuston terveen kehityksen.