Kauppiasvaihdos Forssassa

Julkaistu 18.10.2020 klo 9.00 | Päivitetty 22.10.2020 klo 13.06

Lantmännen Agro Forssan kauppias vaihtuu. Seppo Levokoski Oy on myynyt maatalousliiketoiminnan Lantmännen Agro Salon ja Someron kauppiaalle Tuomo Erjalalle. Seppo Levokoski Jatkaa edelleen K-Rauta kauppiaana Forssassa.

- Kaksi vuotta sitten otimme vetovastuun Lantmännen Agro Somerosta. Halusimme panostaa voimakkaasti maatalouskauppaan. Tämän uuden yrityskaupan myötä meillä on mahdollisuus vahvistaa Lantmännen Agro -ketjun markkina-asemaa nyt myös Forssan alueella, kauppias Tuomo Erjala sanoo.

Tuomo Erjala Oy on tunnettu erityisesti viljakaupan osaamisestaan. Yhtiö on tehnyt pitkään menestyksekästä viljakauppaa alueella ja kehittää sitä jatkuvasti yhdessä Lantmännen Agron kanssa.

- Tulemme Forssassa keskittymään maatalouden ammattilaisten palvelemiseen. Kun yhdistämme kauppojemme resurssit ja tietotaidon, siitä hyötyvät myös Forssan alueen asiakkaat monipuolisena ja laadukkaana palveluna, Erjala kertoo.

Viljakaupan ohella kaikki Lantmännen Agron tuotteet ja palvelut, kuten suoratoimitukset, saa jatkossakin kaupalta tai tilattua tutulta myyjältä. Lantmännen Agro Forssan myyjät Tapio Touru ja Juho Niemi jatkavat maatalouskauppaa uuden työnantajan palveluksessa. Kaupan sijainti pysyy samana, mutta jatkossa sinne kuljetaan oman sisäänkäynnin kautta sisäpihalta. Kaupan yhteydessä myös viljavaraston toiminta siirtyy uudelle kauppiaalle.

Kauppiasvaihdokseen liittyvän inventaarion vuoksi Lantmännen Agro Forssa on suljettu lauantaina 24.10.2020. Kauppa avataan jälleen maanantaina 26. lokakuuta uuden uuden kauppiaan toimesta.

 

Lisätietoja
Kauppias Tuomo Erjala, Tuomo Erjala Oy, puh. 050 525 9961, tuomo.erjala@k-rauta.fi

Kauppias Seppo Levokoski, Seppo Levokoski Oy puh. 050 61977, seppo.levokoski@k-rauta.fi

Yrityksistä

Tuomo Erjalan Oy on Lantmännen Agro-ketjuun kuuluva maatalous- ja rautakauppaan erikoistunut yksityinen yritys. Kauppapaikat sijaitsevat Salossa ja Somerolla. Yrityksellä on liikevaihtoa n. 40 miljeuroa ja siellä työskentelee 22 henkilöä.

Lantmännen Agro on maatalousyrittäjien, koneurakoitsijoiden sekä hevosalan ammattilaisten ja harrastajien luotettava kumppani. Tarjoamme maa- ja metsätaloustuotannossa tarvittavat koneet, tarvikkeet ja palvelut kilpailukykyisesti ja ammattitaitoisesti. Olemme aktiivinen toimija kotimaan viljakaupassa sekä kansainvälisillä viljamarkkinoilla. Vahvuuksiamme ovat tuotevalikoiman, palveluiden ja jälkimarkkinoinnin kattavuus sekä oman alueensa ja paikalliset olosuhteet tuntevat kauppiaat.