Kauppiasvalmennus

Oletko yrittäjähenkinen? Nautitko itsenäisestä työstä, asiakaspalvelusta ja myyntitiimin johtamisesta? Jos vastasit näihin kyllä, kannattaa sinun jatkaa lukemista!

Lantmännen Agro panostaa voimakkaasti maatalouskauppaan ja haemme nyt uusia kauppiasyrittäjiä kauppiasvalmennukseen


Lantmännen Agro Oy on suomalainen maatalousalan yritys. Kuulumme Lantmännen konserniin, joka on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjoismaissa.

Asiakkaitamme ovat mm. maa- ja metsätalousyrittäjät, koneurakoitsijat, hevosalan ammattilaiset sekä harrastajat. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme tuottamaan kuluttajille terveellistä ruokaa kestävästi, tehokkaasti ja kannattavasti. Haluamme varmistaa kotimaisen alkutuotannon elinvoimaisuuden nyt ja tulevaisuudessa. Siksi tarjoamme vain parasta suomalaiselle maataloudelle.

Vähittäiskaupan toimintaamme johtaa kauppias paikallisena itsenäisenä yrittäjänä. Kauppiaat ja heidän myynnin ammattilaisensa tuntevat alueensa asiakkaiden erityistarpeet ja paikalliset tuotanto-olosuhteet.

Haemme nyt kauppaverkostoomme yrittäjähenkistä kauppiasreserviä tulevaisuuden kauppapaikkoihin. Voit aloittaa kauppaverkostomme toimipisteen tehtävissä ja koulutuksen kautta edetä kauppiasyrittäjäksi omaan kauppapaikkaan.

Kauppiasvalmennuksemme antaa eväitä uusille yrittäjille

Olemme aloittamassa syksyllä 2021 uutta kauppiasvalmennusta. Valmennusohjelma koostuu neljästä kaksipäiväisestä lähiopetusjaksosta, joissa käsitellään laajasti kauppiasyrittämiseen liittyviä asioita kuten toimintaympäristömme muutoksia, liiketoiminnan kehittämistä, henkilöstöjohtamista ja yrityksen talousasioita. Valmennukseen voi osallistua hyvin myös työn ohessa. Etsimme tarvittaessa sinulle myös koulutuksen ajaksi harjoittelupaikan, joten pääset heti hyödyntämään käytännön taitoja.

Lue lisää edellisestä kauppiasvalmennuksesta »

Mietityttääkö rahoitus?

Tuemme aloittavaa yrittäjää yritystoiminnan käynnistymisvaiheessa ja takaamme aloittavan kauppiasyrityksen rahoituksen, joten kysy rohkeasti lisää aluepäälliköiltämme:

Hannu Kaisto (Pohjois-Suomi)
puh. 0500 306 239
hannu.kaisto@lantmannen.com

Tarvo Metsämäki (Etelä-Suomi)
puh. 050 502 3406
tarvo.metsamaki@lantmannen.com